icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
16 september 2016 06:30
2

Svettig Zumba

Igår gick jag efter jobbet och körde Zumba. Det var bara ett 45 minuters pass och tur var väl det. Antingen hade jag fått i mig för lite energi innan eller så beror det på omställning, men det blev extremt svettigt och jobbigt pass för mig. Och då var det ändå inget jobbigt pass koreografimässigt. Jag har alltid tyckt att han som kör de här passen kör enkla steg, långt ifrån det jag fick vara med om på zumba-kryssningen. Men allt svettande hjälpte väl till med viktnedgången, ytterligare minus till idag wink. Vi får se nu när jag ska iväg och träna styrka om jag lika fort blir svettig. 

Jag har också märkt de senaste dagarna att jag vaknar tidigt av mig själv redan vid 5. Känner mig trött på morgonen men senare under dagen märker jag inget av den korta natten. En del påstår att man får mindre sömnbehov när man kommer in i ketos, jag undrar i så fall vad det beror på? 

 

Gillar

Kommentarer

 • 16 sep 2016 06:36
  aregnisw

  Jag svettas nåt otroligt mycket men för mig är det nog tyvärr stress, har tusen tankar om allt jag ska göra o hinna med idag och i helgen. Ingen ketos här för mig i alla fall men jag vaknade också 5 i morse.

  Skönt för dig att det går bra för dig nu Grattis till minus idag med yes

 • 16 sep 2016 06:53
  Bella50

  Vad bra om det funkar så. Jag svettas aldrig nästan...men sover mindre. 👍

Logga in för att skriva en kommentar.