icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
18 mars 2016 06:45
4

Stressigt och förkyld

Just nu är det stressigt på jobbet och jag har även åkt på en förkylning. Det har inte gått att stanna hemma och vila, jag måste vara tillgänglig på jobbet. Nu i helgen hoppas jag dock att jag ska få ta det lite lugnt innan allt startar igen nästa vecka. På onsdag nästa vecka hoppas vi på jobbet komma ner till mer normala rutiner.
Jag märker att jag fortfarande inte kommit in i ketos. Kanske inte konstigt när jag igår tryckte i mig jordnötssmör på kvällen. För mig att komma ner i ketos krävs det nog att jag håller ner kolhydrater och tränar samt inte överäter. Jag tycker jag har ätit LCHF men nötter och jordnötssmör verkar tydligt för mig inte vara rätt. Just nu gäller det för mig att klara kommande stressiga dagar och att bli kvitt förkylningen. Sedan kan jag gå tillbaka och titta hur jag gjorde för några veckor sedan när jag fick det att fungera för att komma i ketos. Det var en period då jag var duktig och planerade och noterade i MD, en period då jag också orkade och hann träna. Jag kommer dit igen så småningom.

Gillar

Kommentarer

 • 18 mar 2016 07:36
  aregnisw

  Krya på dig så jättemycket inte kul heller med stress på jobbet men hoppas det inte blir långvarigt peppkram till dig yes

 • 18 mar 2016 07:41
  Tita

  Krya på dig hoppas att nästa vecka blir lugnare! Pepp👍👍

 • 18 mar 2016 08:43
  gittan52

  Var rädd om dig så du inte blir sängliggande hela påskhelgen.

 • 18 mar 2016 21:41
  Kanylia

  Som Gittan säger, ta hand om dig Lual. Ta för dig av all återhämtning och vila dessa dagar du bara kan.

  K

Logga in för att skriva en kommentar.