icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
29 augusti 2016 06:29
6

Sommaren slut

Är sommaren slut nu? Det känns nästan så denna regninga morgon. Tazzen väckte mig två gånger i natt för att han kom hem dygnsur. Han ville först bli torkad och sedan skulle han ligga och sova hos mig. Det är grått ute och de ljusa morgnarna börjar bli ett minne blott.

Nu känner jag att det börjar bli dags att ta tag igen detta med styrketräningen. Min väska är packad och jag ska bara dricka färdigt min ägglatte. Jag har inte tränat sedan tidigt i juni eller om det till och med var i maj? Det var någon gång när värmen kom och jag började promenera istället. Det får bli lättare vikter nu när jag börjar om mitt program. 

Nu ska jag också påminna mig själv varför jag inte ska äta choklad och undvika vissa söta saker. Chokladen märkte jag tydligt stör min sömn. Jag har haft flera nätter då jag kan sova hela nätter. Men härom natten efter att jag tog några bitar mörk choklad vaknade jag vid 4-tiden och hade svårt att somna om. Ska jag sova bra - undvik choklad.

Det söta är det gamla med att det ger mer sug. Jag har haft en helg då jag har varit i gång och ätit det jag inte borde. Nu är det dags att skärpa till sig igen.

Ha nu en härlig vecka. Tjingeling!

Gillar

Kommentarer

 • 29 aug 2016 07:19
  aregnisw

  Samma här du LUAL har verkligen svullat med massor med god mat och även lite saltisar har ju varit på landet och då rör man sig inte alls mycket. Nu gäller det som sagt att ta tag i både vikt och mer o mer träning pepp till oss båda wink

 • 29 aug 2016 07:31
  Bella50

  Ja, nu får det bli vardag hela veckan...med bra rutin & diciplin 👍

  ( dock inte för mig. Det blir tjejfest innan vardagen är tillbaka )

 • 29 aug 2016 07:45

  Lite tråkigt att vakna till det gråa och regnets trummande mot rutan men jag är glad över all sol jag fick i Spanien men saknar den. Dessa ljumma och sköna kvällar var helt fantastiska!

  Nu väntar nya vanor för mig också och det känns bra. :-)

 • 29 aug 2016 07:57
  paloma

  I södra Sverige fortsätter sommaren minst till fredag, om man nu kan lita på vädret på TV. Däremot tycker jag det är jobbigt när det blir mörkare på morgnar och kvällar.

  Vi är nog många som behöver ta tag i sommarvikten, och de lite sämre ätvanorna.

  Ha en bra dagsmiley

 • 29 aug 2016 22:05

  Här ska det bli vackert ett par dagar. Fredagen 24 grader kl 23 på kvällen, nästa dag varmt inne med solen sken och det stormade markisne upp rullad då steker solen inne. Söndag kom renget ock kylan fick ta filt på kvällen ville inte elda så sent.

   

 • 30 aug 2016 07:09

  aregnisw, vi får peppa varandra så vi kommer upp på banan igen yes

  Bella, du verkar ändå ha klarat sommaren bra. Dina rutiner &disciplin verkar ändå sitta så att det fungerar för dig.smiley

  Eleganz, jag förstår dig. Vi får blunda och förflytta oss i sinnet till den soliga strandenheart

  Paloma, håller med, det blir jobbigare när man märker tydligt att mörkret är på väg.

  Afkrut, passa på och njut. Vi ska också få lite värme imorgon igen hoppas jag.

Logga in för att skriva en kommentar.