icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
13 augusti 2019 07:13
4

Sömnen är viktig

Natten till igår blev inte bra sömnmässigt. Av någon konstig anledning så lyckades jag inte somna förrän framåt 3 snåret. Gissa om det var svårt att fokusera på jobbet och många koppar kaffe för att verka vaken. Också en mindre viktuppgång visade att kroppen inte var nöjd.

Igår kväll lyckades jag somna redan vid 21, låg vaken en stund vid 4 men lyckades lyckligtvis somna om för att vakna vid 6. Vikten nedåt igen, fast nu ville inte vågen skicka resultatet. Den kanske tycker jag är tjatig som väger mig dagligen smiley.

 

Kommentarer

 • 13 aug 2019 08:22
  gittan52

  Jobbigt när vi inte får en bra sömn. Tack och lov sover jag runt 8 timmar varje natt och ibland även någon timme mitt på dagen smiley

  Hoppas det rättar till sig när du kommit in i vanliga rutiner igen.

 • 13 aug 2019 10:07

  Tack gittan52. 8 timmar kanske jag lyckas få till på helgerna. Mitt genomsnitt ligger nog på 6,5 h.

 • 19 aug 2019 00:54
  EO1964

  Hej LUAL, det är jättejobbigt när sömnen störs. Har du provat meditera, lyssna på healing? Ibland brukar det funka för mig, ibland inte. Lämna vågen några dagar så känns det nog bättre. Kroppen spökar ju lite varje dag med oss. Lycka till // Bettan 💞

 • 19 aug 2019 06:51

  TAck Bettan, jag kanske ska ladda ner mindful-appen igen. Jag har börjat återgå till att läsa vanliga böcker innan jag ska somna och det verkar vara sövande. Jag kommer inte så långt i boken...

Logga in för att skriva en kommentar.