icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
9 juli 2013 06:47

Sömn och stress påverkar

Förra veckan hade jag en veckas semester. Då lyckades få lite ordning på min sömn tack vare att jag hann somna om på morgonkvisten och inte behövde gå upp vid 6. Oftast vaknar jag tidigt på morgonen sådär vid 4-5 tiden. Sedan tar det kanske en timme innan jag lyckas somna om. Detta märks direkt på vikten, upp igen. Suget kommer som ett brev på posten när jag inte får sova ordentligt. Nu blir det inte heller att jag joggar på morgonen eftersom jag ska iväg till jobbet. När jag kommer hem från jobbet är jag oftast för trött för att komma iväg. Det blir lite av en ond cirkel. Snart ska jag få tre veckor semester och då hoppas jag kunna stressa ner igen och komma igång med min morgonlöpning och mitt ätande.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.