icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
15 januari 2022 09:09
6

”Snickers” vid viktnedgång 😀

Nu pratar jag inte om den riktiga Snickers full med socker 😀. Jag har den senaste tiden som mellanmål skapat mina egna Snickers. Jag tar en bit 85% mörk choklad och lägger sedan på en klick osötad jordnötssmör. Att bara ta en bit mörk choklad hjälper inte för att känna mig nöjd men om jag tar en klick jordnötssmör så ger det mig mer mättnad. Och än så länge verkar detta inte ha påverkat min viktnedgång. 
Det bästa skulle vara om jag kunde klara mig utan mellanmål men där är jag inte än. 

Gillar

Kommentarer

 • 15 jan 2022 09:45
  MagganD

  Tack för tipset! 😁🙏😋

 • 15 jan 2022 11:13
  Jessand

  Brukar göra nåt liknande .
  Har även gjort typ snickersbollar av detta recept https://www.instagram.com/p/CMrFkbzHP2e/?utm_medium=copy_link

  Dessa är väl lite onyttigare än bara choklad och jordnötssmör,men kansje bättre än vanlig snickers😊

 • 15 jan 2022 12:35

  Jessand, de där såg smaskiga ut, kanske för smaskiga😀. Klart ett bättre alternativ än vanliga Snickers. 

  Dadlar har jag svårt att ha hemma, lätt hänt att jag äter hela förpackningen. Testade att baka med dadlar när jag körde paleo. 

 • 15 jan 2022 17:54
  paloma

  Jag har sällan sockersug, men efter middagen kan jag bli lite sötsugen. Jag har köpt tuggtablett med hallonsmak för D-vitamin, och Gummy tuggis för C. C-vitaminen smakar som gelegodis och det räcker som det söta. Det är inget socker i utan tyvärr sötningsmedel, men väldigt liten mängd så det får passera😉

  Hade jag behövt hade jag nog kunnat ha detta hemma i reserv🙂

 • 15 jan 2022 20:18

  Låter gott! Här är ett annat recept som Jessica tagit fram om  man tål, Bountybollar: https://www.matdagboken.se/recept/lchf-bountybollar-chokladbollar

  Trevlig kväll! smiley

 • 15 jan 2022 21:53

  Tack detsamma Johan. Snart ska vi ut och se om vi kan se något norrsken.

Logga in för att skriva en kommentar.