icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
13 juli 2016 11:45
2

Snart slut på semestern

Nu är det bara ett fåtal dagar kvar på semestern. På måndag är det dags att börja jobba igen och då är det också dags att komma tillbaka till sunda rutiner. Jag vet inte vad som hände men den här semestern har varit en katastrof när det gäller kost och motion. Tidigare år har jag varit bättre motiverad till att inte flippa ut helt när det gäller sockret och det har fungerat att träna regelbundet, men inte i år. Kanske var det att jag i år var mer stressad än vanligt och inte förrän nu sista veckan av semestern lyckats komma ner något i varv? Det har varit alltför mycket av glass, godis och snacks dessa veckor. I vanliga fall slarvar jag med nötter och mörk choklad, nu har det varit allt typ av godis och till och med chips som jag aldrig äter annars. Att detta har satt sig på kroppen märker jag utan att väga mig. Hos mig märks det främst på låren, när de börjar ”slå ihop” vet jag att jag har gått för långt.

Så vad göra? Ja, nu gäller det att börja att planera för att komma tillbaka. Jag skulle önska att det inte behövdes men nu är jag där, igen. Jag klurar på vilka av Kickstart jag ska köra när jag kommer tillbaka. Jag har både Paleo och LCHF att ta till. Paleo körde jag aldrig färdigt senast så kanske jag ska ge det en chans till? Jag tror jag har viss erfarenhet vad i Paleo jag behöver modifiera för att inte triggas alltför mycket. Med tanke på allt socker jag har fått i mig de senaste veckorna kan Paleo vara ett lämpligt program för nedtrappning.
Träningen behöver jag också komma igång med igen. Nu när det är dags att börja jobba igen får jag tillbaka närheten till gymmet. Det lär väl även vara lugnt där nu de kommande veckorna. Jag har haft mitt ”roliga” så nu blir det att ta hand om kroppen igen.

Jag ska också försöka börja skriva oftare i bloggen här för att ha koll på mig själv. För nu gäller det, jag måste ändra kurs….

Gillar

Kommentarer

  • 13 jul 2016 18:06
    Bella50

    Lycka till med den planen. Du fixar det 👏👍

  • 13 jul 2016 18:19
    aregnisw

    Massor med pepp till dig LUAL och du kommer säkert in i det när du väl börjar jobba igen jag börjar snart min ledighet så då får man se hur bra man klarar den du wink det blir nog en hel del med sånt som jag inte annars äter kan jag tänka mig men jag ska i alla fall försöka tänka mig för. Men det blir vad man får se du. Lycka till nu med allt yes

Logga in för att skriva en kommentar.