icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
20 juli 2012 15:11

Snart semester

Nu är det inte många timmar kvar till jag börjar min andra omgång av semester. Hoppas att det blir bättre väder än den förra omgången som jag spenderade på lantstället i Vikbolandet. Eftersom jag ska vara hemma och pyssla den här omgången så har jag planerat att försöka komma iväg till gymmet lite oftare. Vanligtvis tränar jag Zumba, BodyJam och CXworx, nu hopppas jag kunna få tid att köra lite styrketräning också. Mina barn tycker numera att jag är "träningsnörd". Kanske är det tur ändå att jag kommer iväg och tränar för annars skulle de ha en mer stressad mamma. Träningen gör att jag kan koppla av en del vardagsbekymmer och ger mig extra energi. Detta uttalande ska komma från en som för några år sedan tillbringade mesta tiden framför TV:n.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.