icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
9 maj 2018 06:46
6

Snart helg igen

Ännu en kort vecka eftersom vi har klämdag på fredag. Tidigare i vår hade jag satt denna helg som en mental slutpunkt för en stressig period på jobbet. Det har varit ett par intensiva veckor och efter idag hoppas jag kunna få ner det till en mer normal nivå utan en massa stresspåslag. Nu hoppas jag få mer tid till mig själv igen och komma igång med att tänka på kosten och träningen. När det är mycket på jobbet så blir det inte mycket energi till annat. 

Men det blir inte att lata sig på soffan i helgen. Jag har 2 kubik jord som ska läggas på rätt plats, det kommer att bli en del skottkärror. Har jag tur kommer jag även få hem häckplantorna som ska ner, här ska det grävas.

Ha en trevlig helg.

Kommentarer

 • 9 maj 2018 06:51
  Bella50

  Bästa motion och meditation är fysiskt trädgårdsarbete, tycker jag 👍

  Bra helgväder är inprickat dessuton. Heja heja ✌️☀️

 • 9 maj 2018 07:57
  gittan52

  Hoppas du får en fin helg med mycket utevistelse!

 • 9 maj 2018 08:04

  Den bästa motionen.

  ha en underbar helg☀️

 • 9 maj 2018 08:05

  Tack Bella och Gittan. Önskar er också en härlig helg med bra uteväder.

 • 9 maj 2018 08:37
  aregnisw

  Hoppas du kan njuta nu när du blir ledig ha en fin helg yes

 • 9 maj 2018 21:49

  Tack aregnisw, det ser ut som det blir sol och nu har många träd börjat blomma. Jag ser fram emot att kunna gå ut och njuta av det.

Logga in för att skriva en kommentar.