icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
11 september 2015 07:26
1

Snart helg igen

Tänka sig, nu är det fredag igen. Matmässigt har det gått så där att hålla sig till planen. Jag hittade nötter igår som jag inte kunde låta bli samt en liten bit mörk choklad. Tror det var för att trösta mig för att jag tror att jag ska bli förkyld. Som om nötter och choklad skulle hjälpa? Detta är ett beteende som jag måste fortsätta jobba med att få bort, att tugga i sig något som tröst.

I onsdags var jag hos naprapaten och kunde nu säga att jag tyckte att det kändes bra i benet. Jag har inte känt att benet har låst sig på flera dagar och då hade jag ändå innan besöket kört yoga, zumba, BodyCombat och styrketräning. Naprapaten tyckte jag skulle tacka min kropp för att den svarade bra på behandlingen. Och det stämmer, även om jag får krämpor ibland så borde jag vara mer tacksam mot min kropp. Det är ofta som jag inte är nöjd med dess utseende men oftast fungerar den som tänkt och det borde jag vara mer nöjd över.

Nu i helgen blir det Zumba-kryssning. Jag hoppas att det som kändes som en början till en förkylning bara var falskt alarm. Jag får köra mina vanliga kurer för att mota Olle i grind. Enligt schemat skulle jag träna styrka idag. Vi får se hur det känns framåt eftermiddagen. Det kan hända att jag byter ut träningen mot vila.
Ha en trevlig helg.

Gillar

Kommentarer

  • 11 sep 2015 08:45
    aregnisw

    Ha en trevlig Zumbakryssning smiley

Logga in för att skriva en kommentar.