icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
7 september 2019 17:52
2

Snart dags för Zumba-kryssning

Ikväll ska maken och jag iväg på Zumba-kryssning. Jag tror det är sjätte året i rad som vi åker. Varje kryssning har ett eget tema och i år är det guld, eftersom det är 10årsjubileum. Så ikväll blir det ett hav av guldfärgade Zumbisar på danstpartyt ikväll. För egen del har jag bestämt att jag måste ta det lugnt. Det är inte förrän de senaste dagarna som jag tycker min trochanterit har blivit bättre, och det vill jag inte ändra. Men det brukar vara svårt när musiken kommer igång...

 

 

Gillar

Kommentarer

  • 7 sep 2019 18:37
    paloma

    Hoppas värken håller sig borta, jag har också svårt att sitta stilla när det är bra musik som spelas🙂

  • 8 sep 2019 07:03

    Tack Paloma. Jag rörde lite på mig i ca 30 min för att sedan sätta mig ner och bara titta på. 

Logga in för att skriva en kommentar.