icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
4 juni 2018 06:35
3

Skönt med regnet

Det känns lite skönare nu när det kom en del regn. Nu kanske det mesta av frömjölet från vår stora tall kan bli bortspolat. Lite överraskad måste jag ändå säga att jag blev då det inte fanns i någon prognos att det skulle regna. Jag hängde ut tvätten på tork innan vi åkte till Nyköping för att fira min mor som fyllde 93. Jag får ta nya tag med tvätten och låter den hänga kvar ute för att förhoppningsvis kunna torka idag. 

Nya tag behöver jag också med mina försök att få ordning på vikten. Jag vet inte riktigt vad som har hänt men jag slarvar mer och mer. Det går inte bra för mig att få ordning på kosten. Lite kan det vara att jag är inte helt klar med hur jag ska ha det och är det något jag nog behöver är strikta regler för mig själv att följa. Börjar jag tillåta mig vissa saker går det lätt överstyr. Jag vet också vad jag inte ska äta och ändå gör jag det. 
 

Ja det var typiska tankar för mig på en måndag. 

Gillar

Kommentarer

 • 4 jun 2018 07:15
  klaraelv

  Vi hörde åskan på långt avstånd, men vi fick inget regn, men det blev svalara ändå, vi hade över 33 grader i skuggan, strax innan åskan hördes vid kvart över fem på kvällen så hade det sjunkit till 31, kollade inte sedan mend å var det svalt och skönt. Jag tog in tvätten men jag hade inte behövt göra det.

  Ja, att börja slarva är inte bra, äter jag en dag av fel saker så måste jag vara strikt med mig efteråt, annars riskerar jag att vara tillbaka i ett felaktigt ätande igen. Tror jag aldrig kan släppa kontrollen helt, utan på sin höjd ge frihet att äta en eller max två dagar, sedan så är det regler som gäller igen.

  Ha en skön måndag

 • 4 jun 2018 08:21
  Bella50

  Att ha målet att aldrig vända tillbaka viktmässigt är nog min strategi...och att aldrig väga över 70 kg igen.( startade på 93)

  Jag väger idag  c:a 3 kg mer än önskvärt...men håller mig där med en variabel på 0,5-1kg....trots mina utsvävningar i bröd, potatis, vin och glass- träsket...och inte bara ibland...utan ganska ofta 😲

  Att hålla vikten är en bedrift i sig...och jag mår inte dåligt av den lite högre vikten. 

  Kanske är det mitt ” lagom”...men att skippa kontrollen på framför allt E%-balansen kan jag nog aldrig igen. Då går det snart överstyr, tror jag.

  Lycka till 👍

   

 • 4 jun 2018 08:43
  aregnisw

  Här kom det lite regn i förrgår natt men igår var det nog värmerekord här man kunde inte göra annat än att bada.

  Här väntas något lite regn men det lilla gör är nog bara en droppe i havet det skulle behövas mycket mera.

  Hoppas du får ordning på din mathållning.

Logga in för att skriva en kommentar.