icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
6 augusti 2018 07:33
2

Skiftar från LCHF till LCHP

Jag har bestämt mig nu för att testa LCHP ett tag framöver. Det första steget innan jag börjar med första cykeln på 17 dagar var att att ta en "faste"-dag. Jag fick dricka smoothies frukost-lunch-middag. Det lönade sig att jag höll ut, -1,4 kg på ett dygn, det ökar i alla fall min motivation. Dessa smoothies-dagar skulle man kunna ta till i framtiden om man har exempelvis fuskat en del under en helg.

Till frukost idag blev det två ägg och en halv grapefrukt. Jag ska plocka med mig tillbehör för att kunna göra en tonfisksallad till lunch och så ska jag ha med mig min kefir till mellanmål. Till kvällen försöker jag fundera hur jag ska tillaga kycklingen. Det är fisk och kyckling som gäller i proteinväg. I boken så listas ett antal fiskar som jag aldrig hört talas om men lax och tonfisk fanns med så det får jag köra på.

 

Gillar

Kommentarer

 • 6 aug 2018 09:03
  Bella50

  Låter spännande . Finns den metoden här på MD ? Hur stora är %-andelen av vardera ?

  Lycka till

 • 6 aug 2018 09:17

  Bella, nej det är inte en metod som finns här på MD. Må bra och Expressen har skrivit om den så på nätet kan man hitta en del. Annars är det boken som gäller. 

  Fördelningen vet jag inte än, det diskuteras inte. Vi får se hur det ser ut om ett tag om jag orkar logga allt.

Logga in för att skriva en kommentar.