icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
15 november 2016 21:20
1

Sen middag

Idag blev det inte middag förrän nu vid 21-tiden. Tur att jag ändå hade planerat innan vad det skulle vara. Jag tränade Zumba direkt efter jobbet och maken är iväg på körövning. Sedan tar det också en stund för mig att komma hem. Ibland när jag tränar efter jobbet så fixar maken maten men den här veckan är han uppbokad flera kvällar i rad. Snart dags för Stjärnjul igen.

Dagens måltider blev:

Frukost: Äggröra

Lunch: Gårdagens middag men idag utan kokosgrädde

Mellanmål innan Zumba: macadamia

Middag:  hamburgare, blomkålsmos och bea

En ketoboll som efterrätt, kanske det blir en till framför TVn.  Skönt att få sätta mig ner.

 

Gillar

Kommentarer

  • 15 nov 2016 22:36
    Tita

    Grattis att du fick ihop dagen så bra! 

Logga in för att skriva en kommentar.