icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
16 september 2016 18:51
3

Sen dag på jobbet - tjafs därhemma

Idag blev det att sitta kvar på jobbet, hellre det än att ta med jobbet hem i helgen. När jag sitter på jobbet får jag meddelande om att lillebror har druckit upp storebrors mjölk. Storebror måste dricka laktosfritt. Sedan tjafset om vem som ska gå iväg och handla. Precis vad jag vill höra en sen fredag.. Mitt humör kommer inte vara på topp när jag kommer hemdevil. Att få sönerna att inte tjafsa med varandra och även få dem att hjälpa till därhemma tar ständigt kraft från mig. Det jag nu förbereder mig för är att jag inte ska stressäta när jag kommer hem. Kan finnas risk för det. Jag har heller inte planerat middagen för sönerna. Själv har jag rester. Får fundera hur jag nu på min färd i T- banan till slutstationen hinner lugna ner mig och tänka efter. Grrr

Gillar

Kommentarer

 • 16 sep 2016 19:04
  aregnisw

  Kan jag gott förstå att det är jobbigt den biten har ju jag kommit ifrån nu men jag kommer ihåg hur det var du, hoppas du får en bra fredagskväll trots allt yes

 • 16 sep 2016 21:22

  Hoppas du klarar att inte stressäta och kanske bra att skriva av sig. Ha en fin fredagkväll.

 • 16 sep 2016 21:32

  Eleganz, precis att skriva hjälpte mig att få distans. Det har bara blivit två ketobollar efter middagen och det är tillåtet enligt schemat.

Logga in för att skriva en kommentar.