icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
13 augusti 2015 10:36
1

Semester men ändå inte

Idag lyckades jag tag mig till gymmet direkt på morgonen. Det är så lätt att bli sittande framför morgonTVn och så har hela morgonen gått. Nu är jag tillbaka i sta´n och då finns det inte längre någon ursäkt att inte besöka gymmet. På lantstället är det 5 mil till gymmet så det blev ju lätt en ursäkt för att inte ta sig iväg och bäst att göra det första jag gör efter frukost.

För hemma i sta'n innebär att nu ska all tvätt fixas, kläder packas upp, trädgården tas om mm mm. Även jobbsamtal får jag hantera då det sker vissa akuta saker på jobbet som tyvärr bara jag har koll på. Förra året minns jag att jag fick ringa till min chef flera gånger under hennes semester och i år får hon ringa mig. Men det går bra att lösa allt på telefon.

När det gäller ätandet befinner jag mig i en svacka, jag hoppas dock att få ordning på det när jag börjar jobba igen. Det får väl bli LCHF kickstart ännu en gång. Senast lyckades jag på några få dagar gå ner det jag gick upp under förra semesterperioden. Det gäller att återfå sina rutiner. Det jag nu har gått igång på igen är nötblandningar.... Däremot har jag än så länge klarat mig från chokladfrossa, alltid något.

Nej, nu ska jag se om mina barn tänker vakna någon gång. Det skulle vara trevligt att kunna få ut dem i det fina vädret och inte ha dem sittandes hela dagen inomhus med datorn. Det är en ständig kamp om detta hemma. Det har ju inte varit så mycket sol denna sommar och jag vill gärna att de ska få sina D-vitaminförråd fyllda inför hösten och vintern. Kanske jag kan få liv i dem om jag startar häcktrimmern? devil

Gillar

Kommentarer

  • 13 aug 2015 11:09
    aregnisw

    Du kommer nog snart in i det igen Lual jag börjar på månad och då blir det inga mer övertramp men har ju varit dålig några dagar men som väl är har det ått över men vet du vad som händer då jo tappar en jätteplomb igårkväll så idag blir det tandläkaren Phuu.

    Ha det gott och pepp

Logga in för att skriva en kommentar.