icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
18 augusti 2016 08:07
2

Semester blues

Visst är det konstigt hur mycket man tror innan att man ska hinna med när man är ledig. Idag är det torsdag och jag har egentligen semester. Men det känns ändå inte riktigt som semester utom att jag inte behöver ta mig till jobbet. Det är nog för att jag jobbar här hemma med att måla om som semesterkänslan saknas. Dessutom fick jag igår tre jobbsamtal medan jag höll på och målade för fullt. Eftersom jag är hemma ser jag också allt stöket här hemma och vad som också borde göras. Men målandet måste bli klart först så vi kan flytta in sonens prylar igen från vardagsrummet. Undrar hur det kommer att bli i höst när vi ska fixa tvättstugan? Ska det bli fint får man lida pin...

Idag ska yngsta sonen börja på gymnasiet. Han lyckades komma in på sitt förstahandsval villket visade att han hade kämpat väl i sina studier på vårterminen. Nu får jag hoppas att det blev rätt val. Främst hoppas jag att han ska tycka att han trivs med sina klasskamrater, för det betyder mycket. Min äldsta gick på ett gymnasium som försämrades efter ett ägarbyte de sista åren. Men tack vare att de hade bra sammanhållning i klassen blev det ändå en positiv upplevelse. 

Bäst att jag väcker sonen så att han inte börjar första dagen med att komma försent. Inte lätt när man varit ledig att få till det där med sovtiderna.

Gillar

Kommentarer

 • 18 aug 2016 10:29
  gasten

  Här börjar barnen på måndag först.

  Ha en bra dag !

 • 18 aug 2016 12:11
  ulla165

  👏Gillar❣

Logga in för att skriva en kommentar.