icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
8 december 2015 06:40
3

Så mörk är natten

Det är verkligen mörkt ute nu när det inte finns någon snö som lyser upp. Jag ska strax iväg till gymmet för att träna innan jobbet. Egentligen skulle jag vilja lägga mig i sängen igen och mysa under täcket. Samtidigt vet jag att om jag kör mitt styrketräningspass kommer jag att bli piggare resten av dagen. Det gäller bara att komma över tröskeln.

Ha alla en bra dag.

Gillar

Kommentarer

 • 8 dec 2015 06:46
  FrkM

  Heja! 

  Jag ska försöka komma ut på en promenad då jag behöver den friska luften mest av allt just nu.

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 8 dec 2015 06:52
  Duktig du är som kommer iväg på morgonen! Ha en bra dag!
 • 8 dec 2015 07:05
  aregnisw

  Bra gjort att börja dagen så jag börjar något senare men ändå tidigt vi kör pilates kl. 10 och det är också en bra början på dagen. Ha det toppen pepp yes

Logga in för att skriva en kommentar.