icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
23 januari 2017 17:44
3

Reseplanering

Jag sitter och planerar inför min tjänsteresa nu i veckan. Inser att det denna gång inte blir så mycket att se av Paris om jag inte tar mig in till centrum själv sent på onsdagkvällen. Det får nog bli en kväll på hotellet istället. På torsdag blir det jobb och jag ser på kartan att detta är någonstans i förorterna, inte ens tunnelbanan går dit. Bara att förbereda sig för flygplats, taxi, hotell och sammanträdesrum.  Det kan låta glamoröst att jag ska ner och jobba i Paris men det blir nog lika mycket att se som när jag senast var i Amsterdam, det är nog bara språket som skiljer, och flygplatserna.

Men i sommar planerar vi att åka på semester till Italien och då hoppas jag få se annat. En bekant till mig har ett hus i Italien som hon hyr ut när de själva inte är där, en hel vecka ska vi hyra huset. Sedan ska vi även ta några dagar i Rom. 

Tänka sig det är snart sommar igen. Kanske dags att starta Beach 2017 wink

Gillar

Kommentarer

 • 23 jan 2017 19:01
  FrkM

  Nä jobbresor är sällan glamorösa. 

   

  Älskar italien. Vart i italien ska ni? Var förra sommaren i de fattigaste delarna nere i kalabrien. Så vacker natur och vilka vikar. Deras mentalitet (stress kan de inte stava till) var välbehövlig för mig. Ska försöka ta mig ner i sommar igen. 

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 23 jan 2017 19:08

  FrkM, vi ska till Vasto i Abruzzo. 

 • 24 jan 2017 06:38
  FrkM

  Du får rapportera sedan hur det var. :)

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

Logga in för att skriva en kommentar.