icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
26 september 2015 09:17
3

Reptilhjärnans styrka

Jag verkar få stå ut med det envisa viruset. Snart har jag varit dålig i en vecka så jag misstänker att det var någon form av influensa jag åkte på.

Jag låter bli att väga mig för att slippa se hur mina senaste dagar av frosseri har påverkat vikten. Mitt typiska tröstätande slog till för det är ju rikitgt synd om mig, eller hur? Glass, Toblerone, nötter allt åkte ner. Vanlig mat har jag inte varit sugen på utan helst en massa kolhydrater, typisk "mat" för att öka dopaminet i hjärnan. Någonstans i bakhuvudet vet jag att det inte är bra men reptilhjärnan är starkare. Nu är det bara att hoppas på att jag blir tillräckligt bra snart så att jag kan hålla reptilhjärnan i schack igen. Men just nu blir det väl att fortsätta vila vilket jag tycker börjar bli urtråkigt. Jag längtar att få börja träna igen eller att orka göra saker över huvud taget.

Gillar

Kommentarer

 • 26 sep 2015 09:25
  aregnisw

  Kan jag gott förstå du under mina två och en halv vecka som sjuk så kände jag detsamma sov ju första veckan och då åt jag nästan ingenting bara färdigt som jag hade i frysen får att jag var tvungen, nu börjar livsandarna komma tillbaka och igår kunde jag komma iväg till skogs och gå en riktig svettig powerwalk och jösses vad skönt det var så hoppas du snart blir bra så du får börja din träning igen.

   

 • 26 sep 2015 09:30

  Tack aregnisw. Skönt att höra att du är på benen igen. Du har ju haft en riktig jobbig sjukdomstid.

 • 26 sep 2015 10:55
  Bgitta

  Visst är det synd om dig och helt ok att följa minsta motståndets lag. Krya på dig

Logga in för att skriva en kommentar.