icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
10 oktober 2018 19:16
4

Rätt så trött på min piriformis

Just nu är jag i Madrid på tjänsteresa. Jag fick en stund över nu på eftermiddagen och funderade om jag skulle passa på att gå runt och titta. Men min piriformis verkar vilja annat. Jag vet inte om det är på grund av träningen i måndags eller allt stillasittandet på flyget. Mitt ben vill helt enkelt inte att jag ska promenera.

Jag lyckades dock handla en påse salta nötter i butiken intill och redan satt i mig dem. Inte enligt min kostplan. Tur att jag åker hem igen imorgon så jag kan styra in mig på rätt kurs igen. Hotellfrukostar och affärsluncher är inte rätt för min viktnedgång. 

Gillar

Kommentarer

 • 10 okt 2018 21:33
  paloma

  Speciellt inte hotellfrukostar, det är för mycket gott att välja på så då äter man lite av allt🙂

 • 10 okt 2018 22:36

  Ja  Paloma, mycket finns det att välja. Jag lyckades trots allt undvika croissanter och annat som jag förr inte kunde låta bli.

 • 10 okt 2018 22:43
  paloma

  Det var bra gjort, jag älskar croissanter och äter hellre det en ägg och bacon. Men så är jag lite för glad i bröd också, och försöker begränsa det till vardags🙂

 • 11 okt 2018 10:41
  Tita

  Det skulle inte jag ha klarat jag gillar verkligen croissanter! Duktigt att du lät bli!!

  Hoppas att du får ordning på det onda! Det begränsar väldigt mycket att tom ha svårt att gå!

Logga in för att skriva en kommentar.