icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
8 november 2019 11:52
2

PT träning

Igår kom jag till slut iväg på träning med min PT. Jag har tidigare fått avboka på grund av förkylning.

Det märktes när jag ställde mig på vågen att den här senaste månaden har inte varit något bra, varken med träning eller med kost. Det gick bra och träna så helt orkeslös har jag inte blivit under den här månaden. Dock kände jag, när jag gick och lade mig igår kväll, den välkända värken för muskeln över höften. Så länge jag inte tränar något alls så kan jag bli av med det. Tanken var att jag skulle träna igen nu på morgonen men jag kände mig illamående när jag vaknade och får nog också ta det lugnt i början med styrketräningen. Det har varit så skönt att inte känna av värken. En svår balansgång det där.

Men kosten behöver ju inte tänka på några höftmuskler... Jag har ännu inte fått ordning på mitt sockerbegär. Jag diskuterade med PT och det som gäller är ju egentligen att bara äta "riktigt" mat - något som jag är urusel på. Jag gillar inte att planera eller att laga mat och heller egentilgen inte intresserad av att äta riktig mat. När en del lägger upp bilder på sina måltider så är jag inte en av de som kan säga att det ser gott ut smiley. Bara för mig att jobba vidare när det gäller kosten.

 

Kommentarer

 • 9 nov 2019 07:33
  Bella50

  Ingen lätt ekvation med maten när läget är så...men det finns vägar att gå.  

  Bra "önskekost" bör du hitta..sånt som inte behövde "lagas" så mycket.

  Jag t:ex bryter min fasta nästan dagligen med Naturell yoghurt,lite grädde för fettet ,rostade solroskärnor och mald kanel. En riktig favvo.

  Du har säkert nåt sånt som du gärna äter...så gör det.

  Lycka till 👍

  Senast uppdaterad 9 nov 2019 07:34

 • 9 nov 2019 08:11

  Tack Bella för tips. Till lunch på jobbet kanske något liknande skulle fungera så har jag mindre att tänka på.

Logga in för att skriva en kommentar.