icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
19 februari 2017 14:07
6

Prova kläder en bra sporre

Gick till gallerian för att köpa nya jeans eftersom mina favoriter har spruckit. Med mina breda lår blir det lätt att jag nöter så att tyget blir tunt för att till slut gå sönder. Det här är en bra påminnelse för mig att jag behöver gå ner i vikt. När jag vägde 10 kg mindre hade jag inte det här problemet, dessutom lättare att hitta jeans som passar. Kanske jag skulle shoppa kläder oftare för att hålla mig på rätt bana? 

Nu har jag därför bestämt mig för att köra Keto kickstart. Jag har märkt att jag är lite bekväm av mig och behöver färdiga kostschema som bara är att följa.  Nu blir det att handla inför veckan så att jag lätt ska hinna laga till maten. Det är matlåda som gäller till jobbet så det gäller att jag ligger lite steget före. Många av rätterna känner jag igen så det här ska inte bli svårt att följa. Svårare blir väl som vanligt sockermonstret men kommande veckor ska den bekämpas.

Jag märkte också idag när jag promenerade att jag känner mindre besvär efter operationen. Snart kanske jag kan börja med Zumban igen? Två veckor utan träning ger viss abstinens. 

 

Gillar

Kommentarer

 • 19 feb 2017 14:55
  FrkM

  Prova kläder är en bra sporre på många sätt. Jag har packat undan mina målviktskläder och även de som jag kunde ha på halva vägen dit. Att ta fram dem då och då för att prova och se hur det närmar sig och hur de plötsligt passar är en underbar sporre. 

  Likväl som att packa undan för stora kläder :)

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 19 feb 2017 17:22
  Bella50

  Härom dagen provade jag en fin kort skinnjacka på loppis. Den ser liten ut sa' gubben...men jag försvann i den...😲 Kroppsuppfattning har jag inte än...tycker jag är större än jag är.

  Det var synd , för jackan var riktigt fin och skulle inte kostat många kronor.👎...men såklart vill jag hellre ha det så än åt andra hållet igen.😆

  Senast uppdaterad 19 feb 2017 17:37

 • 19 feb 2017 17:35
  aregnisw

  Det är toppenbra att prova kläder jag provar mina när jag vägde några kilo mindre och oj vad det gör på kroppen o på helt fel ställen oxå surprise men jag ska i dom om det så tar tid men tror att i mitt fall är det ensamheten och stressen i kroppen av att inte komma igång med något jag borde jag har ju verktygen men är lat jag med.

 • 19 feb 2017 19:28

  Blev väldigt förvånad har nästan ståt still i vikt denna månad, ja tappat 1,5 kg sista dagarna, gumman köpte ett par dyra byxor som var mycket för små på skoj, var rea sen 40 & på rean sen var det 90% på det priset så byxorna hamnade under 100 lappen. har legat på hyllan och retas, provade dem har tappat den biten på magen där liningen hamnar byxorna är nästan stora. Kolade på mina bälten har gåt ner 50 cm. där byxorna sitter håller på blir byxlös har hamnat på en storlek jag inte trodde var möjlig, Det brukar bli mindre roliga saker kvar av 50 cm mage som för svan har max en cm extra skin nu om ens det, är roligt, smörjd magen med Aloe Gelly för min blodutgjutning den återger skinnet spänsten fungerar över för väntan nu blir det smörja morgon och kväll. Platt mage på en gammal gubbe är ju roligt.

   

 • 19 feb 2017 19:41

  FrkM, jag har också en del snygga kläder kvar från mina "smala" perioder, då jag har haft
  stl 36. Alltid en härlig känsla när man kommer i dem. Jag får satsa än en gång att komma dit och sedan stanna där....

  Bella, du kommer att hitta fler jackor som sitter snyggt smiley. Förstår att det kan vara svårt att inse din nya storlek. Hjärnan lever sitt egna liv ibland.

  aregnisw, det är lite så jag känner nu, att mina senaste kläder sitter inte bra. Nu gäller det att komma ner i storlek så jag kan få plats i min sommargarderob. Jag vill inte köpa nya större kläder.

  Afkrut, jag såg dina före och nu bilder. Imponerade. Jag kan förstå att det kan bli svårt för skinnet att hänga med men det verkar som du har hittat ditt knep med Aloe. Det är många fördelar med en platt mage wink.

   

 • 19 feb 2017 19:58

  Är inte missnöjd blev bar så förvånad när allt var borta, svårt tro det är sant på 14 dagar. 

Logga in för att skriva en kommentar.