icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
6 september 2015 10:06
3

Planering av veckan

Nu när alla aktiviteter har kommit igång igen för familjen känner jag att det blir viktigare än någonsin att planera både matsedel och träning. Den här veckan tänkte jag köra kostschema enligt LCHF vecka 1. Måndagar brukar vara en hektisk dag då sonen ska iväg till klätterskola och maken har sin kördag. Lösningen bli då att fixa den föreslagna kasslergratängen redan idag så att den lätt kan värmas upp imorgon. Jag har också funderat på att sticka iväg på styrketräning under tiden som sonen är på klätterskola. Det blir närmare att åka till gymmet än att åka hem emellan.

Min träningsupplägg för nästa vecka som jag tänker mig idag:

Måndag: Styrketräning på kvällen

Tisdag: Vilodag

Onsdag: Styrketräning innan jobbet

Torsdag: Zumba efter jobbet

Fredag: Styrketräning innan jobbet

Lördag: Yoga

Lördag kväll och 24 h framåt: Zumbakryssning. Ett antal klasser.

Vi får se nästa söndag hur det har gått för mig att hålla planeringen.

Gillar

Kommentarer

 • 6 sep 2015 10:47
  aregnisw

  Hoppas det går bra med din planering  det är alltid skönt att ha. Lycka till smiley

 • 6 sep 2015 13:11
  ImmaAmmi

  Pepp!yessmiley

 • 6 sep 2015 14:33

  Tack aregnisw och ImmaAmmi. Jag hoppas genom att sätta saker på pränt lyckas hålla planerna bättre.

Logga in för att skriva en kommentar.