icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
28 oktober 2017 09:04
9

Pepp av vågen

Den här veckan har det gått bra viktmässigt trots sämre sömn och ingen träning. Vågen till och med skickade en hälsning, det var ju trevligt.

Det jag har börjat med just den här veckan är att använda äggmjölk. Jag använder den till kaffet på morgonen och så tar jag äggmjölk på kvällen efter kvällsmaten, lite för att slappna av.
Jag har fortsatt med bönor och probiotika, surkålen har ibland bytts ut till kefir. Jag tar bönor oftast till lunch och kvällsmat. Kikärter har jag också märkt är perfekt att plocka med när jag blir sugen på kvällen.

Nu är det äntligen helg igen och tyvärr min vana trogen kan bli en viktuppgång för mig. Idag ska jag dock komma iväg och träna 2 timmar Halloween-Zumba. Jag ska se till att ta med mig äggmjölk i en termos så jag kan ta det direkt efter träningen för att se om det kan hjälpa mot suget som jag ofta får efter konditionsträning.

Först har jag tid på djursjukhuset för att ta bort dränage på vår Tazzen. Han är inte glad över att han inte får komma ut på sina promenader. Det är därför jag får störd sömn för att han står och gnäller vid den låsta kattluckan under natten. Han får nog räkna med ytterligare en vecka att stanna inomhus till stygnen kan tas bort. Det är svårt för honom att förstå varför de andra katterna får gå ut.

4a03b77b-df84-4ff9-a108-0556b236720a.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 28 okt 2017 09:37
  aregnisw

  Men så trevligt att få ett meddelande från vågen Grattis till det och det måste kännas toppen.

  Det här med surkål har ju jag med kört med till varje middag men nu när magen inte är ok då tar jag bort allt vad kål heter ett tag jag tror magen inte mår så bra av det varje dag men kefir har jag inte provat kanske skulle testa det, finns det bara en att välja på LUAL eller flera sorter?  Ha en bra helg nu. smiley

 • 28 okt 2017 11:06

  Det finns många olika sorters Kefir och en del gör den själv. Jag kanske ska beställa hem ett kit och testa när jag kommer hem från semestern. Många delar med sig också av sina kefyrgryn så man kan sätta till och fermentera själv.

  Det finns även kefir för laktosintoleranta, bara att botanisera i affären. 

 • 28 okt 2017 12:57
  viljans

  Heja dig vad duktig du är!!!!👍👏💖

 • 28 okt 2017 15:16

  Tack viljans, jag tycker du också är duktig även om din våg inte har vett att fatta det 😘

 • 28 okt 2017 18:00
  Monqi

  Grattis va bra laugh

  Vad är äggmjölk?

 • 28 okt 2017 19:54
  Molnbär

  Undrar också, vad är äggmjölk?

 • 28 okt 2017 20:15

  Det finns många olika recept men jag använder mig nu av den här: http://lesscarbs.se/lchf-frukost/aggmjolk-for-stora-och-sma/

  Jag har gjort äggmjölk tidigare med kokosfett men nu väljer jag enbart smör.

 • 28 okt 2017 23:18
  paloma

  Roligt när vågen är på det humöret, även om du själv gjort jobbetyes

 • 11 nov 2017 14:37

  Vilken rolig våg😊😊😊💃💃💃💃. Grattis!

Logga in för att skriva en kommentar.