icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
2 december 2012 09:37
4

På väg ner?

Jag sitter och tittar på mina resultat för mitt första år med LCHF. Jag är en sådan där som gillar att skapa excelkurvor. De första 6 månaderna gick jag upp i vikt, ca 5 kg från 61 till 66. Sedan kom sommaren då det pendlade mellan 65 och 67. För några veckor sedan började jag med en egen variant av LCHF-kaffe till frukost. Den består av ca 3 dl kaffe, 1 msk kokosfett, 1 msk osaltat smör samt en äggula. På den frukosten står jag mig bra fram till lunch. Dock om jag ska iväg och träna på förmiddagen som idag så kompletterar jag med keso, rysk yoghurt och pumpafrön för att orka både med Zumba och CXworkx. Att hitta en balans hur mycket jag ska äta när jag tränar är något som jag har laborerat med den senaste tiden. Att inte äta för mycket extra bara för att jag ska träna utan tillräckligt så att jag orkar. Nu ser det ut som kurvan pekar nedåt igen, 2 kg på tre veckor. Kanske har jag hittat det son funkar på mig? Vi får se om trenden håller i sig.

Kommentarer

 • 2 dec 2012 12:43
  Stort tack till er alla för ert stöd.
 • 2 dec 2012 09:47
  FrkM
  Grattis till de -2kg! Jag håller tummarna för att du hittat din metod. Frk M [LANK]http://padetrettio.blogg.se[/LANK]
 • 2 dec 2012 12:40
  aregnisw
  Det låter ju toppen när du nu har hittat rätt. Då känner man sig nöjd med sig själv du. Peppkram till dig:)
 • 2 dec 2012 10:40
  gittan52
  Oavsett viktuppgång eller inte så har du ju en bra nivå på din fettprocent! Jag är också förtjust i Excel och diagram :)

Logga in för att skriva en kommentar.