icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
28 april 2016 06:51
6

Orkar inte träna

De senaste dagarna har jag inte kommit iväg och tränat. Det är lite som om min kropp säger ifrån, den vill vila. Den vill inte lyfta något tugnt eller röra fötterna snabbt. De senaste dagarna har det varit stressigt på jobbet och då känns det som om jag även inte vill stressa kroppen med träning. Nu hoppas jag det ska bli lugnare och att jag även får ordning på min sömn igen. Att bara sova 5-6 timmar räcker inte för mig om jag även ska träna. Medan jag väntar på att jag ska återhämta mig så fokuserar jag istället på kosten. Här gäller det att hitta balansen mellan kost, sömn och träning.


 

Gillar

Kommentarer

 • 28 apr 2016 06:58
  aregnisw

  Förståndigt av dig att tänka så man ska lyssna på kroppen. Bättre att du siktar in dig på din sömn och bra kost istället. Hoppas du känner dig mindre stressad då. yes

 • 28 apr 2016 07:23
  Bella50

  Håller med. En sak i taget...👍

 • 28 apr 2016 09:33
  52Stinas

  Lyssna så din kropp inte sparkar bakut helt!

 • 29 apr 2016 07:20
  Det lustiga är att det kanske är så att om du skulle träna så kanske du skulle sova bättre och faktiskt bli piggare. Jag upptäckte väldigt snabbt att för min del var det så. Träning gav mig mig den orken som jag så väl behöver i mitt arbete. Lycka till att finna balansen! Kram Margitta!
 • 29 apr 2016 17:13

  Tack alla. Igår när jag till slut fick en natts ordentlig sömn kände jag att jag kunde köra ett pass Zumba.

  Margitta, jag skulle önska att det stämde för mig också att träningen skulle ge mig bättre sömn. Tyvärr verkar det inte vara så. Däremot kan en kombination av olika kosttilskott hjälpa. Jag har slarvat med dessa på sistone så det är väl bara att bli duktig på att ta dem igen.

   

 • 2 maj 2016 10:57
  För min del har jag upptäckt att det är viktigt med både kosttillskott och träningen för att jag ska känna att jag orkar och även har en bra sömn. Lycka till med att hitta balansen!

Logga in för att skriva en kommentar.