icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
18 april 2016 19:05
4

Ont här och där

Idag känner jag i alla fall vad musklerna sitter och även en del leder.
Jag försöker komma igång med Yoga och BodyBalance igen. Yoga i fredags och BodyBalance idag på lunchen. Det känns som jag skulle behöva en massör som gick igenom alla mina muskler efter dessa pass. Jag har i och för sig en trigger roller som jag skulle kunna köra men en riktig massage vore bättre. Tyvärr kommer inte massören till jobbet förrän nästa vecka och då vet jag inte om jag kan komma ifrån.

Men det är väl som allt annat, fortsätta att köra så ska jag en dag kanske bli något mjukare. Dock försöker jag vara försiktig med min vänstra axel, inga sidoplankor har jag lärt mig. Jag körde en övning med mycket sidoplanka innan jul och det har tagit några månader för mig att komma tillbaka. Inte helt återställd känner jag, men det går att köra de flesta av rörelserna. 
Just det där med skador får mig också att tveka om jag ska börja jogga igen. För tre år sedan lyckades jag springa Midnattsloppet. Åren efter när jag har försökt träna igen har jag lyckats få olika konstiga skador, mest låsningar i olika muskler. Jag har lovat mig själv att inte anmäla mig till fler lopp men kanske jag ska prova att jogga lite lätt snart igen?

Kommentarer

 • 18 apr 2016 19:10
  52Stinas

  Du kan ju tävla med dig själv. Köra ditt eget lopp. 

 • 19 apr 2016 07:15
  aregnisw

  Ja varför inte börja lite lätt med bara dig själv då får du bestämma tempo och kan ju känna efter hur det känns det är väl en bra idé. Lätt att få skador när man börjar jogga jag törs inte än då måste det bli i någon skog men inte ensam....

 • 20 apr 2016 15:49
  Arrietty

  En fundering är om du strechar ordentligt före och efter – för mig har det hjälpt riktigt bra mot muskelvärk...

 • 20 apr 2016 17:03

  52Stinas: jo när det gäller löpning är nog det bästa att sätta upp egna mål. Men jag måste erkänna att det var kul att springa ett riktigt lopp.

  arergnisw: synd att du inte vågar springa i skogen själv. Hur är det på helgerna, är det inte mycket folk ute änå och springer?

  Arrietty: jag tycker Yoga/BodyBalance är som en enda jättestretch wink, det är nog därför jag får on, att jag måste sträcka ut mina korta muskler.

Logga in för att skriva en kommentar.