icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
17 november 2016 19:21
5

Omorganisationen blev förskjuten

...skulle jag kunna säga. Det som hände är att det kommer in en chef till mellan min chef och hennes nuvararande. Samtidigt kommer en annan grupps chef också få rapportera till den nya chefen. Hur vi sedan ska omorganisera oss får den nya chefen ta tag i när denne är på plats. Vi själva undrar dock hur en ny chef ska hjälpa vår nuvarnade arbetsbörda. Det är ju mer resurser för oss som jobbar operativt som behövs, säger jag som tidigare var chef wink. Men jag slipper just nu och ett tag framöver fundera på att bli av med min nuvarande chef, om hon inte tröttnar vill säga. Hon får själv inte det bästa stödet.

Vägningen idag kändes trevlig, drygt 2 kilo sedan i måndags. Nu gäller det inför helgen att inte börja unna mig saker bara för att det gick bra i början av veckan. Det är ju därför jag inte lyckas i längden. Ner måndag-torsdag, upp fredag-söndag. Egentligen skulle det kunna innebära att jag stod still men det kan lätt bli lite mer upp ibland, speciellt under semestrar.

Frukost: äggröra

Lunch: sallad från ICA maxi, grönt, kyckling, mozarella och oliver. Och på det macadamia. Så länge jag går ner kommer jag att tillåta macadamia.

Middag: zucchinibåtar (fyllda med köttfärs, smetana och getost)

Mina ketobollar har tagit slut och jag vet inte om jag orkar fixa några ikväll. Får försöka klara mig utan. Det är säkert mer en vana än att jag är hungrig. Jag skulle kunna ta lite kokossmör med kanel istället, brukar också hjälpa mot sug.

 

Gillar

Kommentarer

 • 17 nov 2016 20:22
  Tita

  Ibland är det svårt att förstå alla omorganisationer men det var ju skönt att förändringarna inte berör dig direkt. Grattis till fin viktnedgång😄

 • 17 nov 2016 21:00
  paloma

  Vad skönt att du slapp oroa dig för det nu.

  Du har det lite som jag, ner må-fre och upp lö och sön. Så jag står i princip stilla, fast jag vill ner något kg tillsmiley

 • 17 nov 2016 23:14
  Bella50

  Grattis till minus👍

 • 17 nov 2016 23:33

  Gratis till vikten, måste klara den här helgen ska skiva upp godis, rökt dovhjort har aldrig ätit rökt sådan, spänande har legat till sig en vecka.

   

 • 18 nov 2016 06:32

  Grattis till viktnedgången och vilken bra matsedel.

Logga in för att skriva en kommentar.