icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
12 december 2015 10:35
2

Ömma fötter

Igår var jag iväg på Zumba-maraton. Ett tag undrade jag hur jag tänkte när jag anmälde mig till något sent en fredagkväll efter en intensiv jobbvecka. Men jag hade bestämt mig för att inte ändra mig och det var helt rätt. När vi väl kom igång så kom även energin.

Det hela började först med en uppvisning i magdans, lite sugen blir jag att testa det någon gång, vilken kontroll de har på magmusklerna. Därefter var det flera olika instruktörer som körde sina olika stilar, jättekul. Vi blev alla genomsvettiga.

Idag funderar jag på om det får bli en vilodag eller om jag ska hitta på någon träning. Lite känns det under fotsulorna efter nötningen igår. Det blir nog dock bra snart för nu på morgonen tog jag ett varmt bad med badsalt. Eftersom jag har en del andra ärenden att göra idag så får vi se vad jag hinner med i träningsväg. Solen skiner ute så det bästa vore om jag skulle hinna gå en promenad medan solen skiner.
Ok, bäst att sätta fart....​

På tal om katter och deras sovplatser. Här kommer  ett bidrag på min knasiga katt.

Gillar

Kommentarer

 • 12 dec 2015 11:37
  FrkM

  Jisses såbra av dig att orka med zumba så långe. Bra där även om fötterna nu är ömma.

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 12 dec 2015 20:11

  FrkM, idag har det få bli lite av slappardag. Äldsta sonen och jag gick dock en promenad till Spånga julmarknad och tog sedan en kaffe på fiket. Igår över 18 000 steg, idag får jag var glad om jag kommer upp i 5000.

Logga in för att skriva en kommentar.