icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
15 november 2015 17:40
3

Och plötsligt är det söndag kväll igen

På söndagar brukar jag planera för veckans mat och även handla så att jag har för de närmsta dagarna. Idag blev det inte så. Vi har iställer hämtat hem en ny soffa och slängt den gamla på återvinning. Att det blev en ny soffa just nu var inte riktigt något vi hade planerat. Vi har i och för sig gått runt och tittat på soffor ett tag men haft svårt att hitta något som det vi tänkt oss. Men så igår, då vi egentligen letade efter något helt annat, där stod den. Rätt färg, rätt storlek och schäslong på rätt sida, och dessutom för halva priset smiley.
Jag får försöka hinna med matplaneringen i morgon bitti innan jag åker till jobbet. I och för sig ska jag iväg och rida imorgon eftermiddag men det kanske ändå går att handla i ridkläder? Jag rider inte regelbundet utan vi har en ridsektion på jobbet och har någon aktivitet per termin. Trevligt med en aktivitet men samtidigt vet jag att det kommer att vara mycket att göra på jobbet. Det får nog bli lite jobb hemma på kvällen om det ska gå ihop. Jag vet redan nu att det kommer vara mycket att göra på jobbet fram till jul. Så är det nästan alltid. Samtidigt är det viktigt att jag håller mig till matplanerna för annars börjar jag fuska. Har märkt tendenserna redan....
 

Gillar

Kommentarer

 • 16 nov 2015 07:18
  FrkM

  Härligt med nya soffa och precis den rätta också!

  Det är märkligt att helgerna försvinner så fort. Fredagarna somna man på soffan efter en arbetsvecka och på lördagarna gör man allt man ska hinna på helgen och sen på söndagen förbereder man sig för kommande vecka. Helgen borde alltså vara längre...

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 15 nov 2015 18:55
  aregnisw

  Det kommer säkert gå bra ska du se och va kul med ridning jag är livrädd för hästar men det ser jättekul ut att rida. Jag red när jag var liten men på en häst som bara skulle gå till kohagen och då var det bonden som höll i mig lite lätt också. wink

 • 15 nov 2015 19:02
  gasten
  Det är roligt med något nytt till hemmet och då gärna till jul. Jag väntar också på en ny soffa, den nuvarande soffgruppen är bara 4 år men har fått så mycket fläckar får försöka göra ren den och sälja den, så nu blir det skinn något annat går ej att ha när man har små barnbarn. Ha en bra kväll!

Logga in för att skriva en kommentar.