icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
19 juli 2020 08:40
4

Nytt försök - har tappat räkningen

Nu var det dags igen, att hitta något program som jag kan tänkas klara av att följa. Jag vet inte hur många böcker jag har som gäller olika dieter och ju fler jag provar desto fler misslyckas jag med. Jag har även kört olika kickstarter här på MD. Den som gick bäst var nog den jag provade först. Nu har jag letat fram alla tidigare kickstart för att se om jag kan göra ett nytt försök, tror det lutar åt Keto kickstart. Jag behöver jobba bort de senaste två årens fusk med kolhydrater, fusk som har gett mig åtskilliga kilo extra som satt sig på kroppen och inte i form av muskler.

 

Kommentarer

 • 19 jul 2020 08:54
  gittan52

  Hoppas du kan bryta trenden av viktuppgång, inte bara under en Kickstart utan även på sikt yes

 • 19 jul 2020 09:42
  Bella50

  Vi är nog många som gjort samma resa. 

  Dieter hit och dit...förhoppningar och självförakt när de inte håller.

  Att hitta en fungerande och framförallt långvarig livsstil är nog det bästa framgångsreceptet.

  Att inte ta för stora kliv för att komma i mål så snabbt som möjligt.

  Att hitta sin akilleshäl...undvika den...och vara stolt över sig själv för varje förändring som håller.

  Tidsmarginal som håller...skynda långsamt alltså...hur gärna man än vill NU.

  Lycka till nu 👍

  .

   

  Senast uppdaterad 19 jul 2020 09:43

 • 19 jul 2020 12:05

  Tack gittan och Bella att ni alltid finns där och peppar😘.

  Ni har ju hängt med på ett antal av mina "resor".

 • 20 jul 2020 19:40

  Tack Lupp, bra jobbat av dig.

Logga in för att skriva en kommentar.