icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
23 september 2019 07:13
3

Nytt försök

Jag vet inte vilken gång  i ordningen det är men ni som har följt mig vet att jag nog har testat det mesta under åren smiley.

Den här gången kör jag Dukan, den diet som jag körde för drygt 8 år sedan och som jag lyckades nå målvikt på. Det fungerade så länge jag följde den men sedan bytte jag till LCHF och gick sakta upp i vikt igen. Jag gjorde misstaget att tro att man i LCHF kunde göra samma som i Dukan. I Dukan får man äta obegränsat av de godkända livsmedlen. Med mina svårigheter med mättnad kan det bli fel om man äter obegränsat med vispgrädde och ost.

Första veckan har gått bra men så brukar det vara för mig när jag väl kör igång och testar något. Jag kan se i appen att jag bör nå min målvikt mitten av november och det hoppas jag ska få mig att behålla motivationen.

Min höft/ben känns bättre så nu testar jag Zumba igen men jag får se till att börja lugnt, högst ett pass i veckan. Nu är det viktigt att jag även håller igång med styrketräning och BodyBalance, allt för att träna kroppen mångsidigt.

Ha en bra vecka,

Gillar

Kommentarer

 • 23 sep 2019 10:39
  paloma

  Det låter klokt att göra det man vet fungerar.

  Lycka till👍

 • 23 sep 2019 10:47

  Bra att du väljer det du vet fungerar! Ta det lite piano med höften, och ha skoj! yes

 • 23 sep 2019 20:46

  Tack Paloma och LadyG 💕

Logga in för att skriva en kommentar.