icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
6 januari 2022 12:21
2

Nytt år och nya tag

Jag brukar inte avge några nyårslöften och har heller inte avgett några för detta år. Det hindrar dock inte att jag tar nya tag med att försöka nå mina tidigare mål. Det som nu gäller är att hitta en metod för viktnedgång som jag ska klara av i längden. Innan helgerna körde jag "Grönare Keto" med gott resultat. Dock lyckades jag under helgerna tillåta mig allt för mycket utsvävningar så slutresultatet för 2021 blev inte så mycket som jag hade hoppats på. Men jag gick i alla fall ner några kilo totalt under 2021 vilket ändå är en seger med take på alla kilon jag gick upp under 2019- 2020. 
När det gäller träning så gör jag främst de övningar jag får varje dag via en app för att träna min atroshöft. Jag kan promenera numera utan att benet låser sig totalt så det ser jag som en klar förbättring. Men har fortfarande värk som strålar ner i benet. Om värken beror artrosen i ryggen eller höften är svårt att veta. Jag kommer att anmäla mig till ett ryggprogram när höstprogrammet är slut, de gick inte att köra parallellt.

Ett ytterligare mål sedan tidigare är att komma igång med styrketräning på gymmet igen. Det blev ett uppehåll efter att jag fick komplikationer efter en tandoperation. Nu väntar jag bara på att jag ska piggna till efter dos 3 ( får rejäl muskelvärk i armen) så kanske jag tar mig till gymmet igen. En sak är säker det är mycket lättare att lägga av med träning än att komma igång igen. 

Gillar

Kommentarer

 • 6 jan 2022 12:52
  Waza79

  Det är lättare att sluta träna än att börja igen, men har tanken att börja komma igång igen kommit så är det ju i alla fall ett steg i rätt riktning. Och den bästa träningen är den som blir av. 😊 Pepp pepp!

  Senast uppdaterad 6 jan 2022 12:53

 • 7 jan 2022 08:56
  Bella50

  Pepp & krya ✌️

Logga in för att skriva en kommentar.