icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
21 mars 2016 06:55
3

Ny vecka- nya tag

Helgen gick i slöhetens tecken eller kanske det var någon form av återhämtning? Jag hade en mycket stressig vecka på jobbet samt hade åkt på en förkylning. Jag tillbringade största tiden nu i helgen mest med att ligga och titta på TV. Jag körde några tvättar och handlade men inte så mycket mer. Inga promenader eller någon träning. Hade ingen lust att laga någon mat, satte i mig söta saker som torkad frukt. Jag var nog lite deprimerad eller så blev jag det eftersom jag inte rörde på mig?
​Ny vecka och dags att ta nya tag. Det är två dagar kvar innan vi kan återgå till mer normala rutiner på jobbet.

Nu när jag har varit ur ketos har jag haft rikitgt sötsug, så nu gäller det att försöka komma tillbaka till ketos igen. Jag skulle behöva komma igång med träningen för att få hjälp att komma dit men kanske jag hinner först på onsdag. Jag har inte orkat planera veckans mat och det är heller inte bra. Men det är bara att  köra på så gott jag kan, jag vet att det kommer bättre dagarsmiley​.

Kommentarer

 • 21 mar 2016 07:00
  aregnisw

  Trist för dig men hoppas du blir bättre o bättre nu och att det även blir lite lugnare på jobbet. Du har väl lite ledigt påskdagarna i alla fall och det kan väl bli skönt. smiley

 • 21 mar 2016 07:05

  Har tänkt skriva det förut men jag beundrar verkligen dig som analyserar och försöker gå till botten med hur du äter. Kommer att gå bra och du kommer att hitta rätt är jag övertygad om. Önskar en fin vecka!

 • 21 mar 2016 08:01
  Bella50

  Håller med Eleganz...du vet att du kan och hur du ska göra.

  Det kommer bättre dagar. Krya på dig. 💐👍

Logga in för att skriva en kommentar.