icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
9 mars 2015 06:13
3

Ny vecka igen

Då var det måndag morgon igen, att helgerna alltid ska gå så fort.
Att följa menyer är lätt när man kan betsämma själv vad man ska äta. När jag jobbar tar jag med mig matlåda till jobbet. Den här veckan måste jag planera för annat eftersom jag vet det blir två tillfällen då jag inte kan äta min egen mat. Imorgon ska jag på heldagskonferens och på fredag är det bjudlunch på ett annat företag. Jag försöker så gott det går att äta rätt vid dessa tillfällen men det är inte alltid lätt. Till konferensen imorgon har jag lagt in en önskan om LCHF, vi får se om de kan lyckas få fram något. Vid bjudlunchen får jag hoppas på att det kan finnas en sallad att ta.

För en tid sedan var jag på tjänsteresa i Österrike. Där var det inte lätt med LCHF. Här var det till och med pannkakssoppa till förrätt och någon knödelliknande till efterrätt. Sitter man i representationsmatsalen är det inte lätt att peta i maten eller be om annat. Effekten av detta blev att jag fick huvudvärk, vilket numera inte händer lika ofta som förr sedan jag bytte till LCHF. Jag undrar hur många som går runt och har ont i huvudet på grund av för mycket socker?

Nej, nu får jag avluta skrivandet och ta mig iväg till gymmet. Det är alldeles för lätt att bli kvar vid frukostbordet.

Ha en bra vecka.

Kommentarer

 • 9 mar 2015 10:26
  utter

  Pepp! :-)

 • 11 mar 2015 19:28
  aregnisw

  Hej Lual vad menas med Kickstart i Lchf, kan inte det för tillfället. Men är det inte lika dant som strikt Lchf? Bara undrar

  Hoppas din vecka blir bra smiley

 • 11 mar 2015 19:50

  Hej aregnisw.

  Jo Kickstart LCHF är strikt LCFJ (<20g). Det som blir skillnaden är att det finns färdiga veckomenyer och att jag då kan se till att jag äter rätt mängd vid varje portion. Lite lättare för mig att hålla mig på banan då jag inte måste planera själv mina måltider.

  Fast idag blir första dagen då jag kommer att göra ett undantag. Jag har tagit lite mörk choklad och det är för att trösta/behandla mig för att jag har åkt på en hosta och eventuellt en förkylning.

Logga in för att skriva en kommentar.