icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
15 september 2016 06:28
4

Ny våg - ny vikt

Jag är lite tokig i tekniska prylar som har med hälsa att göra. Nu för att komma igång mer med motivationen för viktnedgång så köpte jag en ny våg, en Withing. Den mäter inte bara vikten, fettprocent med mera utan talar även om temperaturen i rummet och koldioxidhalten. Jag vet att man får ta dessa värden med en nypa salt, det är ändå kul att kunna se trender.

När jag vägde mig nu på morgonen visade den nya vågen 69,7 kg. Okej tänkte jag, den kanske visar mindre än den gamla. Därför vägde jag mig också på min gamla våg, 69,8. Det är ju ingen större skillnad. Det innebär sedan i måndags att jag gått ner ca 1,8 kg med mitt nya veckoschema. Det tar jag som ett kvitto att det fungerar.

Idag ska jag göra ett nytt försök med min gröna ketosmoothie, och ska komma ihåg både mynta och ingefära :-) Dessutom ska jag vänta med att lägga i isbitarna. Det blev lite hårt för mixerstaven med både fryst spenat och isbitar. Jag fick flytta allt till den stora mixern. Till lunch idag blir det zucchinibåtar, rest från gårdagens middag. Bäst att jag sätter igång och mixar, det blir lagom väckning för familjen wink

Gillar

Kommentarer

 • 15 sep 2016 06:33
  viljans

  Kanon! Grattis till dig!👍👏😀

 • 15 sep 2016 06:49

  Tack Viljans, ha en bra dag heart

 • 15 sep 2016 07:10
  aregnisw

  Stort Grattis till viktnedgång yessmiley

 • 15 sep 2016 20:16

  Grattis och du är på rätt väg! Jag tror jag också ska köpa en sådan våg för det är dags att köpa en ny och en bra signal till sig själv.

Logga in för att skriva en kommentar.