icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
1 november 2019 17:36
6

Ny månad - kommer den att bli bättre?

Oktober kändes inte som årets bästa månad för mig. En katt som blev skadad och därför måste hålla sig inomhus tills operationssåret läkte. Det blev inte många nätter med bra sömn då denna kisse hatar att vara instängd. Dessutom de katter som fick gå ut var tvungna att bli utsläppta via vanliga dörrar så kattluckan stängdes för utgående trafik. Jag fick också en trasig krona. Ett tag visste jag heller inte om maken skulle komma hem från sim tjänsteresa i Chile. Och nu på slutet en rejäl förkylning.

Men idag den 1 november. Tandkronan kunde tandläkaren fixa fast igen utan att ta hutlöst betalt. Maken lyckades ta sig hem. Kissen slipper sin tratt och är supernöjd att han får komma och gå som han vill. De andra kissarna väntar fortfarande vid altandörren så de får jag lära upp igen att det går att komma ut genom kattluckan igen.
Förkylningen verkar vara på sista versen dock med den traditionella hostan. Jag fick tips av en läkare att använda kamomill i varmt vatten och att andas in ångan, får börja med det. Jag kör också nässköljning med min "nosebuddy".

Så adjöss oktober och nya tag i november. Målet är att jag först ska lyckas sova en hel natt. Även om jag inte blev störd i natt så vaknade jag och hade svårt att somna om. Jag vill kunna komma igång med träning igen. Mitt ben är inte 100% bra men jag tror att jag ska kunna köra ett Zumba-pass i veckan. Styrketräning borde jag också kunna komma igång igen.

Slutligen, det där med att planera maten. Det kanske inte spelar någon roll vilken kostplan jag väljer, bara jag väljer en och kan hålla mig till den.

Gillar

Kommentarer

 • 1 nov 2019 19:41
  paloma

  Ibland samlar sig mycket på samma gång, och då kan det vara skönt att börja på en ny fräsch månad.

 • 1 nov 2019 20:20

  Paloma, ibland kan det nästan kännas som allt kommer på samma gång då gäller det att blicka framåt och hoppas att det blir bättre framöver 💕

 • 1 nov 2019 20:24
  paloma

  Så är det, för vad skulle man annars göra.

  Hoppas novemer blir bättre för dig❣

 • 2 nov 2019 06:58
  Bella50

  Jag säger detsamma..det blev ju bättre på slutet iaf.

  Nu tar vi November 👍

 • 2 nov 2019 07:31

  Bella, ja nu kör vi med nya krafttag💪

 • 2 nov 2019 07:33
  Bella50

  Yes...det finns bara en väg...framåt 🤗😄

Logga in för att skriva en kommentar.