icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
20 augusti 2011 08:31

Nu måste det hålla

Efter att ha lyckats nå min målvikt börjar nu min kamp att behålla den. Det har tagit sin tid att komma hit ca 1 år och det hade kanske gått fortare om jag hade hittat Dukan-dieten från början, vem vet? Förra gången jag gick ner i vikt,ca 10 kg 8år sedan, så körde jag Viktväktarnas metod på egen hand. Men sakta men säkert gick jag upp allt igen och lite till. Nu försöker jag hitta något som ska hålla i längden. En skillnad mot förra gången är att jag försöker träna på gym regelbundet. Mina barn är så pass stora nu att jag kan lättare komma iväg och träna. Övriga i familjen, man och två barn, har inte problem med vikten men de har ändå fått ta del av mina dieter eftersom jag testar olika nya maträtter. En gång till mors dag fick jag ett glasunderlägg där det stod: "Uh-oh! Mummy`s on a diet and we`re all gonna die! Inte för att de får någon svältkost utan för att de måste testa mer för dem udda men nyttig mat. Vilka barn gillar det? Inte mina.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.