icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
16 januari 2020 12:51
3

Nu kanske jag kan slappna av?

Då så, nu har jag lämnat tentasalen och kan lämna tentaläsandet för ett tag, och förhoppningsvis för alltid.   Det är kul att lära sig nya saker men att behöva läsa till ett förhör tar på energin, och tiden. Nu ska jag istället förbereda mig för nästa vecka då alla på jobbet ska samlas i Bratislava och det blir istället min tur att hålla seminarier. De slipper dock förhör😄. Jag har ännu inte hunnit tänka på innehållet så nu blir det att tömma skallen och fylla på med nytt ämne.
 

Gillar

Kommentarer

 • 16 jan 2020 13:24
  gittan52

  Kanske du kan rensa huvudet med en uppfriskande promenad i solen (och blåsten...), så du får plats med innehållet i seminariet istället.

  Hoppas ni får en trevlig resa!

 • 16 jan 2020 15:22

  Tack gittan, jag har bokat mig på Zumba till ikväll eftersom jag först måste ta mina vanliga jobbärenden först. Zumba brukar rensa bra smiley

 • 17 jan 2020 08:02
  Tita

  Härligt att hålla hjärnan i gång!! Wow Bratislava blir kul!

  Lycka till med seminariet!!

Logga in för att skriva en kommentar.