icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
25 mars 2019 06:40
8

Nu känner jag för att ta nya tag igen

Det är nog så att man får räkna med att hamna på botten ibland innan det vänder. Under helgen blev det alldeles för mycket naturgodis och annat. Efter att ha ställt mig på vågen nu på morgonen så fick en tydlig siffra på det jag hade känt med mina jeans. Den extra vikten känns inte bekväm och nu måste jag skärpa till mig igen för att komma ner dit där jag var tidigare och kände mig relativt nöjd. Dags att plocka fram PTns kostplan och se till att hålla den. Frukosten idag blev ägg, grapefrukt, paprika och några valnötter. Till lunch får jag handla keso, avokado och apelsin. Inget komplicerat så det borde jag kunna fixa. 

Gillar

Kommentarer

 • 25 mar 2019 07:18
  paloma

  Där du är var jag efter sommaren, men bara att man kommit till insikt och vill ta tag i problemet brukar det kännas bättre.

  Snart sitter jeansen bra igen🙂

 • 25 mar 2019 07:41

   Tack paloma, nu gäller det bara att se till att det håller hela veckan ut och gärna mer därtill 😉

 • 25 mar 2019 10:22
  gittan52

  Skönt när motivationen infinner sig 😊

 • 25 mar 2019 10:58

  På't igen! Motivation är A och O!

  Pepp!

 • 25 mar 2019 14:25

  Lycka till

 • 25 mar 2019 15:25
  Bella50

  Du kan ju receptet...men ibland slår det slint ändå.

  Det händer alla någon gång. 

  Pepp kommer här 👍

 • 25 mar 2019 20:19

  Tack gittan52, ja, den har verkligen lyst med sin frånvaro

  MagganD, .jag håller med. Tack för pepp.

  Tack Rela37.

  Bella50, jag tyckte att jag hade hittat flytet under hösten. Nu får jag försöka köra samma upplägg igen.

  Jag har just kommit hem efter ytterligare en omgång akupunktur.Det känns som det går åt rätt håll. Eftersom jag har åkt på andra bakslag tidigare efter andra behandlingar så vågar jag inte ropa hej än. Men det är så skönt att slippa värk om nätterna. 

   

 • 26 mar 2019 06:38
  Bella50

  Det tror jag det...värk kan sätta vilka intentioner som helst ur spel.

  pepp i massor 👍

Logga in för att skriva en kommentar.