icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
16 november 2019 10:24
2

November en bättre månad

Än så länge verkar november vara en bättre månad än vad oktober var. Vikten ner några kilo på min första vecka med keto. Känns alltid skönt när jag blir lite lättare, sedan spelar det ingen roll om det skulle vara vätska. Jag har lite hosta kvar men har ändå bokat mig för Zumba imorgon. Ska testa hur det känns nu när jag går hos en naprapat på Naprapathögskolan. Ska bara komma ihåg att göra min hemläxa också. Målet är att jag ska kunna träna som förr utan att få ont.

Sömnen har också börjat bli bättre. I och för sig vakande jag inatt vid 4 och upptäckte att vissa rum plus kyl och frys hade fått strömavbrott och det var för att rummet med larmenheten hade blivit utan. Upp och kolla proppskåpet. Det är proppskåpet utanför huset som har problem så en av faserna glappar och då blir det visst överslag. Dags att boka den där elektrikern.

På jobbet har jag kommit i mål med det ena av de större projekten, det andra börjar närma sig. Men det är ingen risk att jag kommer att sitta och rulla tummarna. Nu blir det att ta hand om det rullande som har fått ligga.

Jag sitter och funderar om jag ska försöka ta en promenad så att jag får lite dagsljus, men tittar jag ut så verkar det bli betoning på just LITE. Värst vad det är grått ute. Jag kanske titta efter en dagsljuslampa att ha vid köksbordet på morgonen?

Gillar

Kommentarer

  • 16 nov 2019 21:43

    Kul att du är på gång igen. 

    Jag har oftast något stort doftljus i glas på köksbordet. Lättar upp mörkret något.

  • 17 nov 2019 08:33

    Tack Medlem16. Det gäller att hitta alla knep så här i mörkret. 

Logga in för att skriva en kommentar.