icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
11 september 2019 06:59
6

Nio behandlingar

Nio stötvågsbehandlingar har jag kommit upp till när det gäller behandling av min trochanterit. Den har verkligen varit seg att få ordning på. I våras körde jag akupunktur vilket dämpade värsta smärtan ett tag men jag jag hade fortfarande svårt att gå utan att halta.

Idag känns det som det äntligen går åt rätt håll men helt besvärsfri är jag inte men klart mycket bättre. Nu kan jag promenera utan att halta. Jag har en behandling kvar med stötvåg sedan får vi se vad som gäller. Jag längtar att kunna träna som förr men får se till att jag ändå tar det lugnt och trappar upp i lagom takt. Jag har gjort misstaget förr att så fort det känns bättre att jag kör för fullt med flera Zumbapass i veckan.

Nu när värsta värken är borta tänker jag också satsa på att få ordning på kosten igen. Det har blivit lite för mycket tröstätande. 6 kg har jag gått upp sedan i januari. Dessa och lite till vill jag få bort innan januari 2020.

Gillar

Kommentarer

 • 11 sep 2019 07:02
  Bella50

  Håller en 👍nu då.

 • 11 sep 2019 07:09

  Tack Bella. Håller en 👍🏼 att du också blir besvärsfri från din värk. 

 • 11 sep 2019 09:23
  gittan52

  Så skönt när värken börjar ge med sig.
  Hoppas ni hade en trevlig resa och att du dansade lagom mycket smiley

 • 11 sep 2019 09:41

  Så skönt att det går åt rätt håll!! yes

  Eftersom inflammationen så vitt jag vet utslöses av överbelastning så kanske du borde ha sjukgymnast-kontakt i din återgång till träning?

   

 • 11 sep 2019 10:09

  Tack Gittan, Zumba-kryssningen var trevlig och det kändes som jag lyckades hålla mig till lagom mycket. JAg gick enbart på en klass som var mestadels Flammenco. Perfekt för mig så det handlar mycket om armrörelserna. Samba-klassen satt jag bara och tittade på.

  Tack LadyG: det är en fysioterapeut som ger mig behandlingarna nu så jag får se hur hon tänker sig fortsättningen. Jag har en PT oktober ut som också är bra på att anpassa min träning till min skada.

 • 11 sep 2019 15:05

  Det låter tryggt och bra! Håller alla tummarn jag har för att de kommer upp med en bra plan som är rolig att följa!

Logga in för att skriva en kommentar.