icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
2 november 2016 07:26
3

Några dagar i Prag

aa0f9bae-b87b-4bff-9b8d-a42ffdbf8bad.JPGb06bde45-bd57-48f1-9f78-6d2b33267c36.JPG

Jag befinner mig just nu i Prag på några dagars semester. Egentligen känner jag att jag inte har tid att ta semester eftersom det är en del att göra på jobbet och hemma, men det kanske är just då jag ska? Här har vi haft några soliga dagar då vi promenerat omkring och klättrat upp i utkikstorn. Vi får se om allt promenerande och klättrande kan ha dämpat effekten av den felaktiga kosten? Det var länge sedan jag åt så icke LCHF. Hör i Tjeckien är det fet och kolhydratrik mat, och många sötsaker. Lite längtar jag till att kunna fixa egen mat igen.

Idag är sista dagen för utflykt och sonen har önskat att vi åker till TV-tornet. Och trots att jag är på semester så blir det lite jobb idag lite senare. Jag ska iväg till en samarbetspartner här i Prag för att ha ett kort möte om en mindre akut situation nu när jag ändå är här. Imorgon bär det hem igen och vad jag hört till en tidig vinter.

 

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 2 nov 2016 07:45
  Bella50

  Fint det ser ut . 👏👏

 • 2 nov 2016 07:47
  Bella50

  Fint det ser ut .👍Du gjorde helt rätt att ta ledigt just nu. 👏👏

 • 2 nov 2016 11:18

  Ha en trevlig semester, frugan älskar Prag, och synnerligen deras badhus eller spa där hon var en flitig gäst, och sen handlade hon mycket i de inhemska butikerna på små gaterna, med en blandning av tyska engelska och de ord ungerska hon kan och mycket viftande, hon åkte mycket med deras tåg köpte veckokort var väldigt billig.

   

   

Logga in för att skriva en kommentar.