icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
6 oktober 2012 10:29
4

Myten om träning

Ett intressant program om träning. [LANK]http://www.svt.se/vetenskapens-varld/se-program/article326348.svt?autostart=true[/LANK]

Kommentarer

 • 6 okt 2012 19:38
  aregnisw
  Det där ska jag absolut titta på när jag får lite tid över mycket intressant verkar det tack för länken.:)
 • 7 okt 2012 08:41
  aregnisw
  Det här var riktigt roligt att se jag undrar om det nu stämmer. Vad tror du LUAL???
 • 7 okt 2012 09:44
  Jag funderar på att damma av motionscykeln för att testa, kanske utmana tonårssonen. Min egen erfarenhet är att mer träning inte gör att jag går ner i vikt men däremot att jag i allmänhet mår bättre mentalt. Jag hoppas också att träningen ska göra att kroppen håller bättre, det vill säga förebygga besvär som lätt uppkommer när man har ett stillasittande jobb.
 • 7 okt 2012 10:05
  aregnisw
  Jo men det är viktigt med det mentala med tycker jag och jag tror nog jag fortsätter som jag gjort hittills jag står ju still i vikt, men behöver ju inte gå ner mera så jag testar nog inte tror jag i alla fall. Men det var mycket intressant tyckte jag. Ha en fin söndag!

Logga in för att skriva en kommentar.