icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
24 november 2015 06:51
3

Mörker och kyla

Nu är jag inne i en period då jag ofta blir sugen på något extra att stoppa i munnen och  klarar heller inte att stå emot. Jag känner mig också omotiverad att träna. Jag blir lätt frusen av mig, så nu när kylan kom vill jag bara krypa in någonstans och försöka hålla värmen. Bara att inse att jag har drabbats av november-depp. En månad kvar till jul och sedan ska dagarna långsamt bli längre igen.

Gillar

Kommentarer

 • 24 nov 2015 13:31

  Ibland lyckas jag komma ut i dagsljus men just nu är det så mycket på jobbet att det blir bara en snabb lunch i pentryt. Dessutom är det inte så kul att promnera ute när man sitter granne med Essingeleden smiley

 • 24 nov 2015 07:01
  aregnisw

  Då kan vi ta varandra i handen du LUAL känner ungefär likadant. Hoppas det fort går över. Pepp och kram till dig yes

 • 24 nov 2015 08:24
  paloma

  Jag är också frusen av mig, men att försöka komma ut på en promenad i dagsljus hjälper både mot frusenhet och deppsmiley

Logga in för att skriva en kommentar.