icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
5 december 2012 07:15
3

Mörk choklad - mitt gissel

Jag måste lära mig att inte köpa hem mörk choklad. Nu har jag haft en period då det har funkat bra med viktnedgången och vad gör jag då - jo tar en bit mörk choklad. En bit? Nej tyvärr stannar jag inte vid en bit trots att det är 85% choklad. Det kan bli både 3-4 stycken. Naturligtvis går jag upp igen. Nu får det bli nya tag. Chokladen som är kvar får jag se till att använda till något annat. Vi ska göra ischoklad till scouterna ikväll så då kanske jag kan smyga ner lite mörk choklad så att den försvinner från mitt skafferi?

Kommentarer

 • 6 dec 2012 10:48
  Det kanske ligger i människans natur att äta extra när det är mörkt och kallt. Det är ju så mycket så här års att det ska ätas lussekatter, pepparkakor mm. Då är det lätt hänt att jag då vill "unna mig" lite choklad. Tyvärr syns det direkt på vågen. Nu gäller det att "överleva" julen och sedan får man hänga på alla andra som ska komma igång med träningen efter nyår.
 • 6 dec 2012 11:25
  aregnisw
  Exakt så får man nog lov att tänka du. Då känns det lite bättre. Kram till dig :)
 • 6 dec 2012 07:32
  aregnisw
  Jaa du choklad är ju så gott, har själv åkt dit på att göra kladdkaka lite då och då ett recept som finns här i receptbanken, men när jag gjort den så räcker det oftast inte med 1 bit utan jag tar flera, känner att just nu är jag inne i en jobbig period med mig själv och då liksom tröstäter jag sånt jag absolut inte ska stoppa i munnen, men samtidigt så förbannar jag den här kylan för den gör att iaf inte jag tränar så mycket som jag borde. Känner nu att fortsätter jag så här så kommer jag gå upp massor igen så här får det bli slut på allt tröstätande. Ett gissel för mig med nu så du behöver inte känna dig ensam. Vi får båda skärpa till oss du. Pepp till oss båda.

Logga in för att skriva en kommentar.