icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
3 augusti 2012 13:45
1

Min vikt står still

....och jag är nöjd. Jag startade med LCHF för 9 månader sedan och har under den här tiden gått upp ca 5 kg. Nu har jag legat på nästan samma vikt en längre tid och hoppas nu att det innebär att jag inte längre går upp. Det är troligen några kilo trivselvikt som jag har och kanske får lära mig att hantera. Det viktiga är inte vikten utan att jag mår bra och känner att jag har hittat ett sätt att äta som gör att jag inte alltid måste småäta, speciellt sötsaker. Jag håller fortfarande på med "finjusteringen", det vill säga, lära mig att klara mig på tre mål mat per dag. Men det närmar sig. Jag börjar lära mig vad jag ska undvika för att inte få extra sug. Bland annat har jag insett att turkisk yoghurt med nötter är något jag kan äta bara för att det är gott...Choklad, även om den är mörk, får jag också vara försiktig med. Jag måste också lära mig hur jag ska göra med maten när jag kommer igång och tränar ordentligt. Det är ofta lätt att överkompensera, men det får bli höstens kurs. Dagens träning dock består av städning - funkar väl det också. Risken där är att jag börjar tröstäta för att det är så tråkigt....

Kommentarer

  • 3 aug 2012 16:22
    De kan se så ut. Först gick jag ner från 75 till 67 med hjälp av pulver och bars. Sedan när jag märkte att det inte höll i längden så började jag med Dukan. Lyckades ta mig ner till 59 kg på kort tid. Tröttnade i längden på fettskrämda Dukan ....så från november LCHF. Troligen har kroppen försökt återhämta sig från alla tidigare dieter. Det jag har varit orolig för är att kroppen skulle vilja gå tillbaka till "ursprungsläget".

Logga in för att skriva en kommentar.