icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
22 maj 2016 08:43
3

Mera luft :-)

Igår när jag skulle gå och lägga mig kom jag på att min mage verkar reagera lite annorlunda på Paleo jämfört LCHF. Jag har börjat prutta igen wink. Det är svårt att säga om det är att jag numera har frukt i maten eller om det är den ökade mängden fibrer bland annat i form av rotfrukter? Något är det i alla fall som gör mig mer gasig och också lite mer trög i magen. Jag har nu bara kört i en vecka, så det kan ju vara att det sker en omställning av tarmfloran? 

Igår gjorde jag en Paleo-tårta http://www.paleoskafferiet.se/raw-chokladtryffeltarta-med-en-touch-av-lakrits/, intressant när tårtan fick en smak av banan när det var avokado i fyllningen. Idag blir det ytterligare ett födelsedagsfirande, barnen kusin ska fira sin 30-årsdag. Men här tror jag det får bli en slät kopp kaffe. Det kan hända att det kan bli något alternativ till vanlig tårta eftersom pappan till födelsedagsbarnet är vegan. Just när det gäller efterätter kan det bli mycket likt Paleo. Dock känner jag att min tårtkvot för den här veckan är fylldfrown.
Det blir heller ingen Zumba för mig idag eftersom jag vill att min vadmuskel ska läka ordentligt. Istället får jag träna i trädgården med den handdrivna gräsklipparen. Jag har sluttande tomt så det blir nog lite träning att gå upp och ner för sluttningarna dragandes med gräsklipparen. Jag har dock under åren bytt ut en del av gräsmattan i sluttnigarna till blommande buskar (Azalea, Rhodondedron m.fl) så lite mindre har jag att klippa mot förr. När buskarna kommer i blom ska jag komma ihåg att ta en bild och lägga in här, det brukar spraka i färg.
Ha en skön söndag.

Gillar

Kommentarer

 • 22 maj 2016 09:41
  ulla165

  Jaa, lova det. Vi vill gärna se lite blomsterprakt!

 • 22 maj 2016 11:52

  ulla165, som du önskar :-)

 • 23 maj 2016 07:43
  aregnisw

  Det beror säkert på omställningen med dina gaser men det kommer säkert ge med sig och en vecka är ju inte mycket än.

  Vackara blommor så fint det är nu smiley

Logga in för att skriva en kommentar.