icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
6 juli 2015 07:02
3

Måndag morgon igen

Måndag morgon igen och nu är det dags att komma igång med ett bättre leverne.
 Jag ska köra Kickstart igen, i alla fall den här veckan som är veckan innan semestern. Under semestern kanske jag får lite svårare att följa menyerna då jag vet att vi kommer att vilja äta mer grillat och vi kommer att få gäster till stugan. Jag får se till att ladda upp med LCHF recept så att jag ändå håller mig till LCHF. Dessutom tror jag att jag ska köpa en matvåg till landet så att jag kan väga maten eftersom ett av mina problem är att jag inte har koll på portionerna. Sedan blir det att ha koll på småätandet.

Jag ska även testa en KBT-kurs på nätet för att se om det skulle hjälpa mig att förstå mekanismerna till att jag inte gör som jag vet att jag borde göra. Jag hittade en KBT-kurs som även använder sig av LCHF, vilket känns som rätt koppling för mig just nu.
Dags att fixa lunchen så att jag sedan kan dra iväg till jobbet.

Ha en bra dag, både ni som är lediga och ni som jobbar.

Gillar

Kommentarer

 • 6 jul 2015 07:30
  Bella50

  För mig lossnade det och tioöringen föll ner , när jag bytte till lchf/16:8 med kaloriunderskott. En våg är A & O. Lycka till. 🌹👍

 • 6 jul 2015 08:03
  utter

  KBT- låter som en riktigt bra ide! :-) 

 • 6 jul 2015 10:16

  Bella50, vad bra att 16:8 fungerar för dig. Jag har provat en variant tidigare då jag hade kokosfett i kaffet på morgonen och inget annat. Jag hade inte svårt att hoppa över frukosten då men fick cravings framåt kvällen och ökade på min kaffekonsumtion alldeles för mycket....

Logga in för att skriva en kommentar.